Auto/Motor

aluminium voor

Armsteun (auto)

Bila-Shop biedt nu directe installatie van armsteunen voor 5e en 6e Cellen aan! De directe installatie verschilt van fabrieks geïnstalleerde producten vanwege de directe betrokkenheid met de auto. De armsteunen zijn gemaakt volgens OEM-normen precies, recht op uw fabriek montage posities. Alle grote fabrikanten van armsteunen zijn betrokken bij de directe installatie van armsteunen. Het enige wat u hoeft te doen is genoegen nemen met een niet zo OEM armsteun.

Niet alleen kijken de armsteunen en zitten zoals zij worden verondersteld te doen, zijn zij versterken om het effect van uw lichaam te nemen. Het aluminium is billet alvorens de armsteun aan het fabriekslichaam wordt vastgebout. Het billetaluminium is nauwelijks zichtbaar zodra geïnstalleerd. In tegenstelling tot de oude houten ontwerpen, kunt u het naakte aluminium zien. Met armsteunen gemaakt van aluminium, bent u het compromitteren van uw veiligheid te wijten aan slechte bescherming van uw stuurwiel.

Of u nu een halve of een hele deur in uw auto heeft, met een van onze armsteunen zult u zich nooit meer zorgen hoeven te maken over het kopen van een nieuw deurpaneel! Wij hebben veel tijd en moeite besteed om u van het beste materiaal te voorzien; en u zult zich nooit meer zorgen hoeven te maken over het kopen van een defect paneel. Het enige wat u hoeft te doen is uw voet op de juiste plaats zetten. Een van onze armsteunen zal er altijd goed uitzien en de strenge kwaliteitscontroletest doorstaan.

MTVT Tubular armleuningen zijn sterker en gemaakt van stalen buizen, die sterk en duurzaam zijn en toch een laag gewicht hebben. De fabrikanten hebben hun uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat onze armsteunen sterk en duurzaam zijn. Veel van de bedrijven waarmee we te maken hebben gedaan in de diepte carbon scans om ervoor te zorgen dat de auto’s zijn sterk genoeg. Al onze buisvormige producten worden geleverd met protectivearts die ervoor zorgen dat u niet per ongeluk uw armsteun kraken terwijl het zetten van uw bagage in de auto.

Bij het bestellen van uw TVT armsteunen kunt u eenvoudige installatiestappen toevoegen aan uw bestelling om u te helpen de rest van uw auto op de veiligste manier te installeren. Veel mensen zijn bang om producten van mindere kwaliteit te installeren, terwijl de kleine investering uiteindelijk een lange weg gaat. Alle TVT armsteunen worden getest op kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat u niet alleen uw TVT armsteunen op uw auto krijgt, maar dat ze er ook goed uitzien. Elke TVT-armsteun is speciaal ontworpen om stijl aan uw auto toe te voegen en uw rijervaring te verbeteren.

Waarom bestelt u geenTVT Tubular armleuningen vanMTVT?