Uncategorized

Hoe een motorfiets te besturen?

Motor » Verkeersschool Blauw

Hoogstwaarschijnlijk is u verteld dat u rijlessen moet nemen voordat u op een scooter mag rijden. Dit is niet precies het geval. Anders zou je in de eerste plaats niet met scooters rijden. Het hangt allemaal af van uw eigen vermogen om een ​​voertuig te besturen. Helaas heeft het geschreven materiaal dat voor u bedoeld was zijn weg gevonden in een van de kranten. Ze hebben zelfs iets geschreven over de lessen die moeten worden gegeven aan degenen die hun rijexamen willen doen. Ik vraag me af of ze hebben geschreven over deze gouden kans om een ​​of twee autoruiten te openen? Zij hebben niet!

Ze hebben geschreven over de noodzaak van een goede voorbereiding tegen de wil. Maar niemand heeft het er ooit over dat je echt vroeg genoeg moet opstaan ​​om je voor te bereiden op het rijexamen. Ja, slaapwandelaars doen mee aan de race om het rijexamen te halen. Alsof de propaganda die zegt dat je niet mag slapen tijdens het rijden niet genoeg is!

Slaap is zeker belangrijk voor ons, omdat de prestaties van ons lichaam over een lange periode verslechteren. Toch hebben rijdeskundigen bewezen dat we niet zo veel hoeven te slapen omdat we nog de herinnering van de dagen en weken hebben. Logischerwijs zou je zeggen dat ten minste de helft van ons zou onthouden om na een bepaalde tijd alle slaap te krijgen die we nodig hebben. Nog steeds krijgt niemand de boodschap. We blijven maar denken dat we alleen in orde zijn als we wakker worden. Slaap is nodig om het lichaam optimaal te laten presteren.

Een dutje van een uur of twee is echter voldoende om het lichaam weer te laten reageren op een motorische taak. Leren autorijden is in feite een proces in twee fasen. We moeten in eerste instantie de cognitieve flexibiliteit hebben om de basis te leren door een beetje te lezen over wat men moet leren. Vervolgens moeten we de essentiële informatie consolideren door deze te absorberen in de tijd die we hebben voor het rijexamen. Dit is het moment waarop we moeten slapen. De hersenen hoeven niet te slapen en het lichaam hoeft niet te slapen. Zolang we ons bewust zijn van wat er gebeurt, is het goed. Als het lichaamsprobleem op dit moment niet is opgelost, zullen we zeker slecht presteren tijdens de test.

Volkswagen is erg goed in het geven van lessen, al hun rijsystemen zijn veilig. Ze krijgen de hoogste rang van de DMV. Men moet echter niet alleen afgaan op wat de anderen zeggen. Er is altijd een extra stukje informatie dat u ertoe zal aanzetten uw eigen probleem op te lossen. Het laat je met veel vragen en een paar twijfels achter. Krijg antwoorden van een professional. Een zo eenvoudig gesprek tussen twee vrienden kan altijd veel dingen ophelderen.