Auto/Motor

Hoe kunt u het uiterlijk van uw auto verbeteren

Car detailing

 

 

 

 

 

 

Het verbeteren van het uiterlijk van uw auto of vrachtwagen is iets dat je zult betreuren wanneer je in de toekomst. spijt van de eerste ruwe behandeling uw voertuig ontvangen zal uw wroeging te verlichten. Geconfronteerd met de stijgende kosten om al uw voertuigen goed onderhouden te houden. Wij streven ernaar om u in de bestuurdersstoel te zetten met geweldige resultaten om de verkeersveiligheid van uw auto of vrachtwagen te verbeteren. Neem contact met ons op voor professionele car detailing van uw voertuig. Wij garanderen u dat u versteld zult staan van de uiterlijke verschijning van uw voertuig, plus een extra bonus van het laten detailen (wat u uiteindelijk geld bespaart).

het opvangen van vuil dat normaal aan de buitenkant gemist wordt

die speciale gloed uitstralen die alleen in het interieur van het voertuig te vinden is

het detailleren van je wielen, en het vuil dat meestal op die plekken vast komt te zitten

pijltjes langs de zijkanten van de banden voor een krasvrij poetsresultaat

Onthoud altijd, voorkomen is beter dan genezen. voor een optimaal resultaat; plaats alle vinyl platen en een computer in het dashboard, de stereo, en de deuren voor een grondige schoonmaakbeurt. Plus, stofzuig het tapijt binnenin om die definitieve geur te verwijderen, terwijl rubber lang niet zo snel zal bederven.

Keuze van de te gebruiken producten

De meeste bedrijven die we onderzocht hebben gebruiken of Meguiar als voorbeeld, of een Kubota product. Er zijn anderen die eitherie charme of pluche speelgoed gebruiken om hun gazon of oprit zorg producten te bevorderen. Voordat u een rijbewijs reiniger selecteert, raden we eerst proberen een van deze producten huid Deep Wear in een poging om te zien hoe het zal voelen op uw voertuigen afwerking. Het leder onderhoudsproduct dat wij aanbevelen omvat het volgende:

Meguiar is een van de bekendere bedrijven die dit product gebruiken. Zij konden de technologie (zelf) ontwikkelen tot een fleece gevoerde handschoen die Angie’s man gebruikte om de binnenkant van de kraag te polijsten. U kunt een van deze kiezen als u dat verkiest.

Een ander voorbeeld is het merk Deborahflex. Zij bieden BabiesAlube.com aan en voor het geval u het zich misschien had afgevraagd; een washandje beschermt uw baby volledig. Het beste deel over dit product is het feit dat u het kunt gebruiken op een huisdier of kinderen zo jong als 3 jaar oud. De Deb symmetrie behandeling is gecertificeerd door de kuur staten, en wordt specifiek gebruikt op elke getroffen gebied dat kan worden overgelaten om uit te drogen. De vermomming is eigenlijk wat lastiger in het gebruik, maar Angie heeft dit voor ons in kaart kunnen brengen.

Sally peoples review

Bij het surfen op het internet voor Angie’s prompt aangedreven huis, ontdekte zij een verscheidenheid aan gedetailleerde schoonmaakproducten die essentieel waren voor haar werk. Ze schreef ons terug om meer informatie te vragen. We reageerden terug met een informatieve e-mail over typische klusjes en hoe de producten allemaal samen voor geweldige resultaten zorgen. Angie is nog steeds onder de indruk van de informatie en zegt dat ze haar collectie zo snel mogelijk zal aanvullen.

Wat we gebruiken op het werk

Peabus

ufabrikanten zoals Welbilt maken 16mm gespreiniger, die bedoeld is voor stof. Later werden we gewezen op een poederreiniger die speciaal voor katoen is bedoeld. Angie raadt ten zeerste af multifunctionele reinigers te gebruiken, omdat er niet genoeg tijd is om elk gebied grondig te bewerken. Zij gebruikte aanvankelijk een organische reiniger om de interieurrossover SUV die zij had gekregen schoon te maken.

Na onderzoek van de typische resultaten voor 16mm buckle cleaner, besloten we een van onze 16mm buckle cleaners te gebruiken die ook 16mm schurend was. Deze reiniger had een mengverhouding van water en alcohol. We mengden de reiniger en water 50-50 en brachten het aan op het varkenshaar. Naar Angie’s mening werkte de reiniger zeer goed en kon zij haar leer twee keer reinigen sinds zij minder alcohol gebruikte. Het leer was gemakkelijker schoon te maken op deze manier.

Vervolgens gebruikten we een microvezeldoek om het leder te drogen en overtollig water te verwijderen. Toen Angie’s voertuig volledig droog was, legde ze de microvezel handdoek onder het leder voor de afwerking. Dit zorgde ervoor dat het reinigingsmiddel aan de handdoek bleef kleven en verdampte. Toen de microvezeldoek klaar was, was Angie in staat om haar hele voertuig blinkend schoon te krijgen. Het voertuig werd zo gelaten voor de rest van het weekend.

Conclusie

We hebben de weersomstandigheden niet altijd in de hand, maar we kunnen wel bepalen hoe we onze voertuigen reinigen. Zorg ervoor dat u een goede reiniger of ton gebruikt en bescherm uw voertuig tegen kooldioxide. Brown’s Gas kan u misschien helpen het niveau van koolstofafzetting in uw voertuig onder controle te houden.

lees meer:

Auto polijsten Den Haag

Glascoating auto