Auto/Motor

Hoe plan je een gratis taxirit

Taxi Zwijndrecht

Al meer dan 80 jaar worden in de Rotterdamse haven kwaliteitscabines geproduceerd.

U kunt gratis online een taxi reserveren op de website van Royal Class Taxi.

Voor meer dan 400 wagenparkklanten over de hele wereld zijn deze bestelwagens een vertrouwd beeld in de straten van de stad en een welbekend icoon in de regio Rotterdam.

Een nieuwkomer in de regio Rotterdam is de nieuwe Royal Jeep, een volledig uitgerust, luxe 4×4 voertuig.

Hij is uitgerust met volledig verstelbare stoelen voor meer beenruimte en ruimte voor maximaal 4 passagiers.

De brandstofkosten zijn aanzienlijk lager dan in het buitenland, wat in uw budget tot uiting moet komen en een groot voordeel is bij het uitstippelen van uw route.

De voertuigen zijn op maat gemaakt voor gebruiksgemak in elk land om het comfort en de veiligheid van de passagiers te garanderen.

Deze bestelwagens zijn bekleed met anti-rolbeugels en tractiecontrole voor een veilig rijgedrag, zelfs op de meest bochtige wegen.

Voor menig chauffeur is het noodzakelijk sleepmateriaal te hebben waar hij zich op kan ontspannen en Royal Class Truck & Van is slechts één van de bedrijven die het juiste materiaal kunnen leveren om ervoor te zorgen dat u elke reis veiliger en aangenamer kunt maken.

Of u nu reist als passagier of goederen vervoert voor anderen, Royal Class Truck & Van kan u een op maat gemaakte transportoplossing bieden die aan uw behoeften voldoet.

Wat de aard van uw reis ook is, bij de Royal Class Taxi kunt u altijd terecht voor uw vervoerswensen. Uw wensen zullen duidelijk worden uitgelegd in de schriftelijke offertes, zodat u precies weet wat u in rekening wordt gebracht en op welke tijden u uw voertuig kunt verwachten.

Uw offertes zullen worden aangepast aan uw individuele behoeften en er zal een pool van maximaal vier bedrijven worden toegestaan om de reis gemakkelijker en aangenamer te maken.

het laager in Rotterdam en Nederland. Alle bedrijven die in Nederland actief zijn, zijn wettelijk verplicht voertuigen gratis op te halen en af te leveren en volledige betaling vanaf het moment dat de voertuigen worden opgehaald.

De bedrijven die in Nederland actief zijn, voldoen volledig aan de voorschriften en zijn geregistreerd.

de cabines / voertuigen worden opgemerkt door strenge voorschriften. Alle voertuigen zijn verplicht om een groen & geel tabblad te tonen dat andere automobilisten voorziet van contact informatie en details.