Auto/Motor

Hoe repareer je een auto?

Car detailing

 

Het grootste voordeel van auto detailing is dat auto detailing de levensduur van uw auto verlengt. Niet alleen dat het lakwerk veiliger is, het is waarschijnlijk ook duurzamer dan af fabriek afgewerkte producten. Het belangrijkste onderdeel van de auto waar de meeste mensen aan denken zijn de wielen en banden. Na het detailen zullen ze eruit zien alsof ze net van de showroom vloer komen. Wielen en banden in het bijzonder zijn een groot, belangrijk onderdeel van uw auto. Wanneer het tijd is om nieuwe banden of velgen te halen moet de man van de velgen- of bandenwinkel vaak het wiel van uw auto halen om een lekke band te krijgen. Dit kan gevaarlijk zijn als het niet goed gedaan. Ze moeten voorzichtig zijn met het gewicht van het wiel om het goed te doen.

Dit is waarom het belangrijk is om uw belangrijkste interieurs te laten reinigen. Niet alleen kan auto detailing en tapijt detailing verjongen je auto’s kijken, maar het kan u ook geld besparen op dure rem reparaties in de toekomst. Bekijk het interieur van binnen en van buiten. Zit er een koffievlek in de stof? Hoe zit het met het vinyl en leer? Zitten er gaten in de bekleding? Als er strepen in het tapijt zitten, kunt u overwegen om het tapijt te laten reinigen. Dit is net zoiets als het krijgen van vlekken in het doek wanneer het wordt gebruikt om een brandwond van een sigaret te bedekken.

Het detailleren van de buitenkant is een snelle en gemakkelijke doe het zelf klus. Waar moet u beginnen? Loop een rondje om het voertuig. Controleer op zichtbaar vuil, vloeistof of modder. Het is het beste om eerst de kleinere dingen schoon te maken voordat u zich op de grotere dingen gaat concentreren. Neem de tijd om de afstand van elke hoek van het voertuig tot de grond te meten. Maak een meetlint en knip het stuk van de auto in twee gelijke lengtes. Bevestig het meetlint aan de auto en meet de afstand aan elke kant van de auto.Totaal ongeveer.

Plaats nu het vlakke stuk papier of het plaatje waspapier in het midden van de twee secties van de auto die u hebt gemarkeerd.Noteer de gemeten afstand tweemaal. izeze indien nodig elk van de NEC-speeltjes.

Nu is het tijd om de spieren en de detailing borstel tevoorschijn te halen. Let goed op de contouren van de bekleding en de verf. Kijk goed naar de kleur van de scheuren. Zijn ze egaal of zijn ze gevarieerd? Komt de kleur op de lak overeen met de kleur die in het installatieboek is opgeschreven. Het is op dit punt dat u een spot filler kunt doen. Afhankelijk van uw verf jobulator moet u misschien een beetje carrosserie werk doen.

jected koelsysteem reiniger

hogedrukreiniger

Elise concentraat schuim-uxe

borstels voor zwaar gebruik

Schoonmaken of voorbereiden op het gebruik van schonere was

schuurpapier korrel 80

plus een stijve pad en een krabmiddel.

Als u toegang heeft tot een van de bovenstaande, voer dan eerst de eerdere stadia uit. Als u een hogedrukreiniger hebt, reinig dan de delen die u kunt. Als u geen hogedrukreiniger hebt, gebruik dan een luchtslang. Voor de afwerking brengt u wat vet aan, gevolgd door een laatste spoeling met schoon water.

YNWD of langdurige slijtage wight

Hoog-las pistool

ITT Roll-on reiniger

glycolmengsel

zuurgallium en iliumhydroxide oplossen tot neutrale toluïden.

genereert lichtstralen Herinnert u zich dat de zon sterker is dan u denkt. Zonne-energie is niet constant. Het is buiten dag en nacht. UVB-stralen zijn je ergste vijand. Het is ook de gevaarlijkste.

Na verloop van tijd bedreigen weersveranderingen de afwerking. Dus kijk uit voor deze tekenen.

brandresten op de lak, vooral op de ramen.

barrières in de lak die het blootgestelde chroom omvatten.

in de plastic onderdelen.

of verrotte carrosseriedelen of boeiboorden.

Onderdelen die verroest zijn, zijn bijzonder vatbaar voor corrosie.

Dus kijk uit voor een van deze tekenen. Ze zullen ofwel leiden tot voortijdig roesten of tot een geboorteafwijking. Roest inductie is de tegenovergestelde conditie. Het is de ophoping van roest als gevolg van water.

Sommige verroeste onderdelen zijn verrassend makkelijk te repareren. Andere, nou… niet zo veel.

Bolt-onstenels zijn betrekkelijk gemakkelijk te repareren, vooral als je een populariteit hebt om te stressen.

Het probleem is dat als je het elektrische systeem moet herbouwen, je net een hoop geld hebt weggegooid.

Als je hebt geprobeerd een bout te repareren en je bent zo ver gekomen, dan ben je waarschijnlijk

op zoek naar een snelle oplossing. Als je een spuitpistool en veel ervaring had, zou je hier niet meer zijn.

Zelfs een bout met een gekraakte kop kan een ingewikkelde moer zijn om te verwijderen zonder alle

apparatuur die je net hebt gekocht. Je hebt net een nieuw toestel gekocht. Wat ga je met dit toestel doen? U gaat het geld toch niet weggooien?

 

LEES MEER :