Auto/Motor

Hoe uw auto te repareren

Auto onderhoud, Autoreparatie

De winkel fabriceert volledige diagnostische systemen om uw dienstauto zo klaar mogelijk te maken voor elke reis. Zij hebben meer dan 170 auto louvers en geverifieerde footages. Een bumper aan bumper lijn omhoog behandelt zowel de voor als achter schadegebieden van uw auto en één volledige reeks van meters. Het diagnostische systeem in de winkel doet het volgende:

1. Controleert alle systemen continu op de registratie van foutcodes.

2. De meest voorkomende storingen worden onderscheiden met een foutcode-aanduiding.

3. De nummers en niveaus zijn van onschatbare waarde om de probleemcodes in een oogopslag te vinden.

4. Houdt het motormanagement in de gaten om de motor in toom te houden.

5. Het is een hoogontwikkelde procedure om zowel Delhi-motoren als motorfietsen in Pune stad te doen. Verschillende soorten batterijen worden gebruikt zoals secundaire types die minder aandacht vereisen.

6. Het helpt bij het schatten van de defecte codes.

7. Recalls zijn de grootste complicaties aan de auto. Het onderhoudspersoneel negeert de controles, maar wanneer de Recalls extreem zijn, staat de onderhoudsman klaar om de foutcodes te veranderen.

8. Evenzo vertellen de servicehandleidingen van de winkel over de verschillende terugroepacties.

Nogmaals, als uw auto een probleem heeft met de handrem, zal het winkelpersoneel in de handleiding kijken voor de probleemcode-indicatie. Als de code er niet is, repareren ze het. In de handleiding wordt aangeraden de benzinedop goed dicht te draaien omdat de lucht in de dop er dan uitgezogen wordt, helaas heeft deze werkwijze geen nut zonder het technisch rapport. In de handleiding staat dat ik op pagina 16 de Recalls zal bespreken.

Godzijdank is het pas maandag in de DCI reparatiewerkplaats! In andere delen van de stad zijn er veel autowinkels, zoals Automotive Solutions Singapore S.C., die deskundige en betrouwbare autoreparatiediensten voor uw auto aanbieden.

Vraag uw DCI om een gebruiksboek, (tabellen) nr. 3460700007008.

Als u niet tevreden bent met uw auto-adviseur, vraag dan het Department of Motor Vehicles (DMV) om een vervangend gehoor.

Als uw auto nog steeds niet gemaakt is, dan moet u naar deMAXIMA Instructies gaan.

1. Al deze procedures worden uitgelegd in de MAXIMA Instructies.

2. Als u met uw auto naar het ziekenhuis of een ambulancewagen MOET, doe het dan met een Optima gekwalificeerde monteur.

3. Vraag uw DCI om uw monteur vooraf te laten certificeren om aan uw auto te werken voordat u helemaal klaar bent om te gaan. Dit bespaart u een hoop hoofdpijn en ontmoedigingen.

4. Heroverweeg uw keuze van reparatiewerkplaats. Vraag uw vrienden, familie en collega’s over verschillende reparatiebedrijven. Neem hun aanbevelingen over. Als het een klompenmakerij is, of een werkplaats om voetballen te repareren, enz. kan het de moeite waard zijn om op loopafstand van uw ziekenhuis te gaan.

5. Vraag uw vrienden, familie en collega’s naar het serviceniveau van de door u gekozen autowerkplaats.

6. Is de werkplaats gecertificeerd? Accreditatie aan de ISO, ASE, EUROCEHICLE merken is de standaard. Elke workshop zou huninerarycertificaat moeten hebben dat door het DMVs Office in Singapore wordt uitgegeven. Vraag uw DMVs Office om een bewijs van geschiktheid en certificatie.

7. Bieden ze garantie? Wat is deze? 8. Wat is hun betalingsbeleid? Wat voor faciliteiten zijn er? Wanneer zullen de herstellingswerken voltooid zijn? Wat is hun uurtarief? Wat zijn de materiaalkosten? Wat voor soort emissie-overeenkomst betalen ze? Verstrekt de garage een schriftelijke offerte voor schattingen en reparaties? Betaalt de garage de uitgaven voor opleidingsmateriaal en dvd’s van de instructeur? Beveelt de garage aanvullende kwalificaties aan voor personen zonder ervaring in de sector?

8. Getuigenissen. Vraag vrienden, familie en collega’s of zij tevreden waren over de service, de prijs en de gebruikte onderdelen.

Tot slot, plaats een poll op uw Facebook-pagina en zorg ervoor dat uw resultaten tot uw tevredenheid. query uw beslissing grondig voordat u op die knop indienen. Als u op de knop klikt, opent u uw vergelijkingspagina waar u de prijzen, het beleid en de getuigenissen van klanten kunt bekijken tijdens de aankoop van een autoreparatiewerkplaats.

 

lees meer

auto onderhoud