Auto/Motor

microfiber autodekking

Auto onderhoud Almere

Over de oorsprong van de kilinclar:

kilinclar werd opgericht in 1973, en is sindsdien erkend als de standaard voor de beste auto materiaalbehandeling op de markt. Onze producten worden op grote schaal gebruikt door top autofabrikanten in Amerika. Elk van onze auto-accessoires is specifiek behandeld, getest en ontworpen, volgens dezelfde hoge normen van uitmuntendheid.

kilinclar heeft al vele jaren een reputatie van kwaliteit opgebouwd. Onze autohoezen behoren tot de beste ter wereld, en we blijven nieuwe technieken ontwikkelen om onze producten te verbeteren. Met innovatieve ontwerpen en veranderingen in microvezel materiaal, zijn wij in staat om onze klanten een betere bescherming te bieden. De zorg voor uw voertuig geeft u een goed gevoel; en kilinclar geeft u de beste voldoening. Uw volledige tevredenheid is onze prioriteit. De kilinclar autohoes kan de glans van uw auto beschermen en behouden. De autohoes is een essentiƫle toevoeging aan uw auto. De beste autohoes kan de bekleding van uw auto vervangen. U kunt uw auto netjes, stijlvol en beschermd houden.

De autohoes is gemakkelijk te wassen. U hoeft de hoes geen water te geven, en u hoeft hem ook niet te drogen. Schud hem gewoon uit of reinig hem in de wasmachine. Het vuil dat verkleuringen, strepen en andere onaantrekkelijke kenmerken veroorzaakt, kan effectief worden verwijderd. De beschermende films geproduceerd door onze kilinclar auto cover kan uw voertuig gemakkelijk beschermen tegen alle weersomstandigheden. Ze hebben de mogelijkheid om het voertuig te beschermen tegen zure regen, boomsap, sneeuw en ijs. Er zijn ook Spin beschermers die helpen de schadelijke stralen van de zon toe te laten. De dubbele laag UV-bescherming houdt de afwerking van het voertuig vrij van vervaging.

Aangepaste Cover: De Cover komt in twee kleuren, custom zwart of custom grijs. De zwarte kleur maakt de auto er strak uit, terwijl het een gevoel van rust geeft. Dit kan worden bereikt door het toevoegen van een zwarte voering op het voertuig. De aangepaste grijze kleur contrast biedt de uitstraling van een effen jurk, zonder de hoge prijs. U kunt de bekleding in een van deze kleuren bij de dealer kopen. Er zijn ook covers die overeenkomen met de kleur van de ramen, dus ze zien er geweldig uit. De kleinere details, zoals knopen klinknagels, kunnen worden geknoopt en passen perfect bij de auto. Al deze zaken kunnen volledig op maat worden gekocht. De prijzen voor deze individuele extra’s zijn veel goedkoper dan de pakketprijs van de hoes.

Verpakkingen: De Kilnapacks zijn waterdicht en ook stofdicht. Ze zijn een geweldig cadeau voor jonge bestuurders. De paks geven een opbergruimte voor de autosleutel. Zelfs als hij vuil is en niet klaar voor de auto, kunt u hem in de kiln style zak stoppen. Deze kiln tassen zijn klein en duurzaam, ze kunnen de klappen van de weg opvangen en geen schade aan het voertuig veroorzaken. De regens que kan presenteren het probleem van modder op het dak, maar met eenrainhovel, bent u in staat om het allemaal af te nemen en te wassen. De metalen sterkte maakt het enigszins onmogelijk voor regenhovels om vast te geraken.

De hoezen zijn er in vele stijlen en kleuren: kabelcoordinaat, diesel, Fuji, brand CREON, commonsur scharnieren, Lamaze, en anderen. Natuurlijk, hoe populairder de auto, hoe meer de prijzen. Maar als u de unieke ontwerpen kunt vinden, zult u veel minder betalen dan de dealer.

De kilinclare autohoes is een reisvriendelijke auto, met een koffer die altijd van pas komt en goederen vers houdt. Het beste van een kilinclar is dat hij gemaakt is van duurzame materialen. De lage prijs van de hoes maakt het een no brainer. Als uw auto is niet een flitsende een, de besparingen op de auto belasting en Hid kit installatie is te mooi om waar te zijn. Als u altijd de nieuwste auto-accessoires wilt hebben, zoek dan altijd naar de kilinclar cover. De cover is betrouwbaar en laat het niet afweten. Zelfs in extreme klimatologische omstandigheden, zal de kilinclar zijn vorm behouden. In ieder geval zal geen regen, ijzel of sneeuw in staat zijn om deze cover te vernietigen.

De hoezen zijn van hoge kwaliteit, waaronder extra duurzaam polyester, katoen en nylon. Het beste kenmerk van de hoezen is de duurzaamheid op een gemakkelijk te gebruiken manier. De hoes wordt opgeborgen in de tas wanneer deze niet wordt gebruikt. Zelfs als de auto niet in gebruik is, kan de hoes gemakkelijk worden schoongemaakt als hij op de auto ligt. Ook de binnenkant is veilig tegen stof en vuil. Je zou denken dat de binnenkant van de hoes helemaal droog zou zijn. Maar dat is niet het geval. De hoes werkt als een laag, dus op het moment dat je de tas opent, is de hoes nat. Maar dit is een zeldzaam geval. De meeste hoezen begeven het na een paar /15 minuten gebruik. Maar niet de Kilnichillet hoezen. Deze hoezen hebben een garantie van drie jaar. Dat maakt ze meer dan geschikt voor /14 noodsituaties.