Auto/Motor

passieve behuizingen

Actieve subwoofers focus

Een typische passieve actieve subwooferbehuizing.

Dit is het meest eenvoudige ontwerp van subwoofers. De behuizing is bekleed met een materiaal dat veel lijkt op leer. De behuizing moet in staat zijn een grote hoeveelheid geluid aan te kunnen. Dit type behuizing wordt vaak een “sealed enclosure” genoemd. Een dergelijke behuizing beperkt alle frontale bewegingen en reflexen van de drivers tot een minimum. De passieve subwoofer kan op zijn plaats worden bevestigd en vereist geen serieus versterkersysteem.

vergelijking van passieve subwoofer behuizingen.

Zij hebben vele kenmerken die hen zeer geschikt maken voor de eisen van de moderne muziekindustrie. Het eerste wat het geluid precies beïnvloedt, is de gerapporteerde behuizing. Wanneer een band in eenPR studiosound staat kan de dynamiek drastisch worden verbeterd. Door de grote kast kan het geluid zeer goed worden opgeschoond voor technische muziekproductie. De technici kunnen de hele track in één keer manipuleren omdat de behuizing zeer klein is. Dit is de ideale reden om voor een dergelijke kast te kiezen. In veel gevallen kan live geluid ook een cue zijn op een vertraagde radio of video. Het vertraagde geluid komt van de radio of video en is een direct gevolg van de beweging van de pallet in en uit de box.

behuizingen met poorten zijn ook zeer geschikt voor het produceren van diepe lage tonen. De meeste ontwerpen zijn voorzien van een soortLimousine hoorn. De keuze van een subwooferbehuizing zal het laag versterken en deStack voorkomen. Subwoofers nemen echter veel ruimte in beslag. Als deze eigenschappen erg belangrijk voor u zijn, lees dan verder.

In het algemeen zijn gesloten behuizingen het best geschikt voor surround sound. Dit is perfect voor mensen die het beste uit twee werelden willen halen. Als u een compacte behuizing wenst, zijn gesloten behuizingen de beste optie. Ze zijn klein en kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten geluid. Door hun uitzonderlijke veerkracht en vermogen kunt u ze voor verschillende audiotoepassingen gebruiken.Als u ook veel bas in uw spoor wilt brengen, zijn gesloten behuizingen een van de beste manieren om te gaan. Ze hebben het potentieel om hoge frequenties en imaging power te produceren. Als ze in combinatie met een toroïdale subwoofer worden gebruikt, krijg je het beste van beide.

Gesloten behuizingen zijn ook zeer geschikt om verschillende frequenties te ervaren. Hun geringe afmetingen en hoge gewicht zijn ideaal voor het kiezen van muziek die scherpere instrumenten heeft. Net als de recente producten van luidsprekerroosters maken ook afgedichte behuizingen deel uit van de nieuwste audiorevolutie. In het algemeen zijn verschillende soorten behuizingen gemaakt voor verschillende soorten materialen.

Afgedichte behuizingen lijken sterk op hun tegenhangers van het kasttype. In veel gevallen wordt een identieke behuizing gebruikt met een eenvoudige geometrische vorm. Deze behuizing wordt vaak een annulerings- of ontkoppelingsbehuizing genoemd. Wanneer hij op verschillende plaatsen wordt gebruikt, creëert hij verschillende effecten.

Gesloten behuizingen worden vaak gebruikt in auto’s en in grote zalen. Maar het gebruik ervan is niet beperkt tot grote zalen. U vindt ze ook in de huiskamer van uw huis.

Als u op zoek bent naar herbruikbaarheid, zijn gesloten behuizingen een uitstekend alternatief. Over het algemeen zijn ze ozonbestendig en kunnen ze in een aantal kamers worden gebruikt. Als u denkt aan technologie die een groot verschil zal maken in uw systeem, zijn afgedichte behuizingen een prima manier.

 

lees meer

car hifi

car audio system