Auto/Motor

Protocol Taxichauffeur

Taxi bus Den Bosch

 

Het protocol voor taxichauffeurs dat door de meeste taxibedrijven is vastgesteld, komt neer op een gemeenschappelijke norm en geen speciale bepaling voor het binnenrijden van zones. Zij gebruiken allen hetzelfde instrument als middel om het opstellen van de auto’s te synchroniseren, het tempo bij te houden of een geordende verkeersstroom in stand te houden, en ruimte en routes te vrijwaren, aangezien niet op elke straathoek op de naleving van de tarieven wordt toegezien.

De beste en huidige taxi’s bieden een uitstekende en betrouwbare dienst, die 24 uur per dag beschikbaar is en werkt metMinder Klachten van forenzen. Hun gemiddelde tarieven,752, lijken redelijk en zijn gewoonlijk hoger dan de overgangstarieven van andere vervoermiddelen en accommodatie.

Of je nu van punt A naar B reist of misschien je woonplaats doorkruist van Bristol naar optredens in de buurt van Paddington, er lijkt steeds meer gebruik te worden gemaakt van de taxi. Hun aangename, opvallende en veelzijdige voertuigen en hoffelijke medewerkers hebben van hen inmiddels een instituut in de hoofdstad gemaakt.

Met taxi bedoelen we die met een prepaid- of AA-kaartvergunning en een vergunning van de regelgever, de D Passenger Transport Inspectorate of de DQC die de rijnormen in de regio Londen regelt. Er zijn er momenteel ongeveer 30.000 actief in de hoofdstad en dit aantal blijft toenemen.

Populaire taxi’s in de hoofdstad zijn onder andere:

InsuranceThe verzekering van een taxi is veel hoger dan die van een voertuig met een prive-auto of auto-asysteround verzekeringspolis. Degenen die een prive-verhuur in Londen worden belast met hoge tarieven van de verzekering diefstal en vervangende voertuigen na overstromingen en ongelukken. De verzekering van een AA auto is een van de beste en is slechts ongeveer 1,6 keer duurder.

Wie kan rijdenDit deel van de London Taxi enamped auto wetgeving stelt dat iedereen die een voertuig bestuurt of een reis in een voertuig dat wordt aangedreven door een motor van meer dan 3,5 ton in capaciteit heeft recht op een Londense taxi licentie. De reden die wordt aangevoerd om iemand niet toe te staan een zo groot voertuig te besturen is eenvoudig: Veiligheid om passagiers in staat te stellen uit de weg te gaan van binnenkomende voertuigen is van het grootste belang voor de veiligheid van allen die op de weg zijn.

TayphasAlle passagiers die een taxirit maken, zijn verplicht het verslag van de rit en het tijdstip van aankomst mee te nemen. Dit is de beste manier voor de bank om zich ervan te vergewissen dat u een rit correct hebt voltooid en veilig bent teruggekeerd naar uw vertrekpunt. Er is geen behoefte aan enigeunesistuated of confusedany meer dan nodig met de altijd aanwezige regels van de weg.

Tijd opnemenElke passagier moet een uur van zijn reis verbruiken door in de taxi te zitten, op weg te gaan en veilig terug te keren naar zijn vertrekpunt.

Idem TicketsHet meest gebruikte betalingssysteem in het Verenigd Koninkrijk is dat van de Euro. Deze betaalt u bij de afslag en u kunt gewoon wegrijden als u klaar bent. Deze Euro Card wordt uitgegeven bij de terminal en moet worden getoond op de dag dat u afslaat. U hoeft niet op uw wisselgeld te letten en ervoor te zorgen dat het correct is, het is veel goedkoper en gemakkelijker.

Kinderen en reizenDe veiligheid en zekerheid van kinderen en passagiers zijn van het grootste belang. De chauffeur moet alle kinderen achterin de taxi kunnen zien en alle spullen die zij bij zich hebben moeten worden vastgezet voordat zij uit het voertuig mogen stappen, de achterbank moet ook zijn voorzien van kindersloten en een sleutel die volledig is uitgerust met een luchtgereedschap en een luchtcompressor De volgende passagiers moeten ook hun eigen collectie veiligheidsgordels hebben voor hun eigen veiligheid en de veiligheid van de passagiers op de voorbank.

Taxi rijden in Londen is dus veel meer dan alleen maar rijden met het juiste rijbewijs. Het gaat om principes en daden, ijver en professionalisme die zullen zorgen voor een succesvolle verplaatsing op straat en weer naar huis.

 

LEES MEER : 

Taxi bus Den Bosch

Taxi Den Bosch