Auto/Motor

Hoe zorg je voor je auto?

Glascoating

 

Ik heb nooit een perfecte auto gehad. Van fouten in de stoelen (die werden gerepareerd), tot krassen en deuken die mijn auto er slecht uit lieten zien; ik heb al heel wat auto’s gehad die niet helemaal de snit en het poetsmiddel hadden waar ik naar op zoek was. Toen ik overwoog een auto te laten coaten, hield ik mijn hand tegen de glascoating en vroeg de autofabrikant: “Houdt u van modder in uw auto?” Binnen een fractie van een seconde was het water verdwenen en was ik vertrokken naar de races.

Wanneer u de kosten overweegt om de auto in een schone auto te brengen, de kosten om iemand te betalen om uw auto te wassen, de kosten om iemand te betalen om uw auto op te knappen of de kosten om de auto op uw oprit te houden, zullen de tijden verschillen en dat is wat belangrijk is. Als autobezitter is het van het grootste belang om zowel de esthetische als de praktische kant van uw auto te verzorgen. Het verzorgen van de praktische kant van de auto zoals het onderhouden van het dashboard en het stuur, het schoonhouden, het beschermen van de buitenkant met was en dan is er nog de auto-onderdelen die vervangen moeten worden, de luchtfilter die de juiste noot van verbranding laat komen en de motor die mijn zuiger snelheid en acceleratie geeft, geen vermogen meer, verlies van kilometers. De aftermarket industrie produceert dezeulators die voor zo weinig geld een beer zijn om te bezitten, faceplanting op een parkeerplaats, rennen over winkelkarretjes voor een olievrije sensor voor mijn metercluster. Wat dacht je daarvan voor een offerte! Maar de return on investment factor moet afgewogen worden tegen elke andere optie.

Eerst hebben we onze transportkosten.

Verzending, wat houdt dat in? U wilt kijken naar een schema van wanneer uw auto wordt geleverd en ontvangen. Soms zal een groot aantal mensen werken een schema voor hun scheepvaart dat de kosten van het inhuren van een chauffeur dekt, rekent op de mogelijkheid om voertuigen te wisselen op een bevlieging zonder te vertrouwen op een persoon die een hartaandoening die nadelig is voor het rijden heeft. Als je het zo laat in het spel hebt, kan het erg duur worden. Dit is de reden waarom zo veel mensen niet meer de moeite om te wachten tot de auto die ze willen wordt geleverd voordat ze halen de telefoon op en maak dat gesprek. bepalingen nodig, is dit ding echt de moeite waard? Als je wacht, wat je niet wilt hebben om zorgen over te maken, is de stress van het hebben van een van uw voertuigen afbreken in de middle of nowhere. Zorg ervoor dat je alles op papier zet. verspreid over de email en boem, je hebt een email die voor het leven vast staat.

Ten tweede, is het zoeken en vinden van je auto.

Wanneer u op zoek gaat naar uw auto, hebt u misschien al een offerte ontvangen en hebt u al een voertuig uitgekozen, waarbij u nadenkt over de beste manier om het te verschepen. Als u dat nog niet hebt gedaan, gaat u naar plaatsen zoals autotrader.com en cars.com. Dan ga je naar eBay, waar u kan hebben om uw prijs te verlagen om een voertuig te kopen. Zelfs nog, wil je voertuigen te vergelijken. Ik heb mezelf de laatste maanden vaak gered door gewoon een laatste zoekopdracht op eBay uit te voeren. Mijn vriend kreeg zijn nieuwe auto op eBay, en ik kreeg mijn gebruikte auto een paar maanden later na worstelen door middel van vele andere aanbiedingen. eBay toont u prijzen voor voertuigen binnen een bepaalde regio waar je woont, Nationwide, dus je weet wat ze gaan voor. Het is eenvoudig, schrijf het gewoon op. Mijn Hilux had een compressieprobleem, dus liet ik hem slepen met een andere auto. Ik vertrouwde het niet dat de lokale onderdelenwinkel hem in een andere staat zou ophalen met slechts 1/8″ aandrijfbanden erop, ik kon het probleem immers niet lokaliseren! een beetje zoals wanneer je je ruitenwissers moest vervangen, zou je dan een bliksemafleider voor de vloer maken?

B) Verkoop uw voertuig –

Ik had een voertuig dat onbetrouwbaar was, het zou niet starten, het zou afslaan, het had een 25-aanval op de snelweg, het had geen topsnelheid, en op de snelweg, het was gemiddeld 104 terwijl op het rechte stuk, en ik kon niet geloven hoe veel erger het werd. Ik was het stationair draaien beu toen een vriend naast me stopte en zei: “Je auto heeft ruitenwisservloeistof nodig, en ik zal het vullen want hij gaat elke dag stuk.” Nou, op dat moment dacht ik er niet veel bij na, want ik dacht wat heb ik aan een auto die niet kan starten? Maar het feit dat hij hem vulde met Wash n’ Purple van de zaak zal nu wel ergens op slaan, en eerlijk gezegd zou het in feite veel erger kunnen zijn. Een ding kunt u echter overwegen voor een voertuig zonder stroom is dat als je het zou kunnen verkopen bij een dealer, ze je “als nieuw” prijsgarantie op onderdelen zouden geven en dus zou ik ze toch kopen. Hoewel de ruitenwissers dus vervangen moeten worden, zou ik toch hetzelfde onderhoud doen.

Op dit punt, begon ik in paniek te raken.

 

LEES MEER : 

Autopoetsbedrijf Den Haag

Autopoetsbedrijf Westland