Auto/Motor

De beste manier om je auto voorruit te bekijken

Autoruit reparatie Breda

ABC General Maintenance Manager, rouwcoördinatie-eenheid, zegt: “Duurzame bronnen voor de vervaardiging van glas, zoals polycarbonaatglas, dat aanzienlijk kostenefficiënter is dan zijn tegenhanger op epoxy-basis, garanderen een hoge mate van betrouwbaarheid. Bovendien zijn duurzaamheid en netheid veel beter dan bij glas op epoxybasis. Bovendien blijft geen van de milieuvervuilende as die kan ontstaan bij voorruiten op epoxybasis in het voertuig achter, zoals dat wel het geval is bij glas op epoxybasis. Op de lange termijn kan het gebruik van niet-epoxygebaseerd glas dus 100 procent gunstig zijn voor het welzijn van het voertuig.”

Voorruiten op basis van epoxy zijn 100 procent correct en zeer goed in het handhaven van de structurele veerkracht van het glas, naast het handhaven van de juiste vocht- en luchtdichte omstandigheden binnen het passagierscompartiment tijdens het rijden. Een goede werking van de voorruit, in combinatie met de relatief lage kosten ervan, zorgt voor veiligheid voor de bestuurder, de passagiers en andere weggebruikers. Volgens een studie van de National Highway Traffic Safety Administration heeft bijna 27 procent van de voertuigen op de weg een voorruit die niet goed was vastgezet.

ABC chroom coatings besparen veel geld omdat ze het autoglas beschermen tegen allerlei weersomstandigheden. Ze houden de ruit bijna volledig intact omdat de coating een hoge mate van weerstand biedt tegen zowel corrosie als oxidatie. Deze situatie, samen met de sterke kleefkracht die de ABC chroomcoatings archiveren, maakt de samenstelling zeer veilig.

De barrière die een ABC voorruit biedt, maakt het glas bestand tegen trillingen van de aarde, zonnestralen en kleine ongelukken. Bedenk bijvoorbeeld dat het de mogelijkheid heeft om weerstand te bieden tegen het versplinteren van glas, in het geval dat het glas versplintert. Dus, het houdt uw voorruiten veilig met een coating van chroom.

De EPA in Washington D.C. heeft een aantal voorruiten van Noord-Amerikaanse fabrikanten getest en is tot de conclusie gekomen dat deze producten niet voldoende veilig zijn. De woordvoerder van de EPA verklaarde streng: “De beste manier om te zien of een coating bestand is tegen slecht weer is deze te controleren onder gesimuleerde rijomstandigheden. Hoewel het duidelijk is dat een voorruit zonder coating zich beter zal houden in een storm dan een auto met een voorruit zonder obstructies, sluit een coating de lucht niet noodzakelijk luchtdicht af tijdens een typische rijconditie.” Ze voegde er nog aan toe: “Bovendien zijn de meeste niet-gestructureerde voorruiten die tegenwoordig worden gebruikt, niet goed afgedicht. Ze hebben slechts een minimale weerstand tegen stoten, als ze al weerstand hebben, wanneer ze op de juiste manier worden schoongemaakt en bediend.”

De inzetpunten voor de weergave van goede aanbiedingen en diensten worden toegekend aan de producten die zijn uitgerust om goede en overschaduwde service of faciliteiten te bieden.

skiplugs.com is een top site voor al uw voorruit behoeften. De site is zeer informatief en bestaat uit interactieve gidsen om ervoor te zorgen dat zelfs u uw nieuwe voorruit voorzien van de beste machines die je mogelijk kunt veroorloven.

 

lees meer

autoruit