Auto/Motor

Leren rijden

Rijschool Rotterdam

 

Leren rijden

Degenen die het feit moeten aanvaarden dat zij niet kunnen rijden en toch hun dromen najagen, moeten ook aanvaarden dat leren rijden een proces is dat tijd vergt. Dus, helaas, het kost tijd om te studeren, leren, begrijpen en beheersen van de complexe in de wegen.

Het probleem ontstaat omdat autorijden een grote roeping is en niet iedereen wenst te rijden, of de capaciteit heeft om te rijden, de hele tijd, of helemaal niet, buiten de rijschool. Dit zijn de mensen die moeten leren rijden en die niet willen leren, of de capaciteit hebben om te leren, in een rijschool.

Rijscholen zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

Afstandsonderwijs: Deze scholen bieden niet de rijlessen die scholen met beperkte testen weten te bieden. Voor degenen die niet wensen of vereisen dezelfde complexiteit van het rijexamen dat Deloitte biedt (meer dan 600 vragen per uur), dit is een mogelijke optie. (Merk op dat Deloitte hier echt de lakens uitdeelt!)

Wat ik open-scholen die niet over de middelen beschikken om uitgebreidere rijlessen aan te bieden, en ervoor kiezen zich te concentreren op een optie van afstandsonderwijs, wel kan aanraden, is te werken aan studievaardigheden. Zoals je met dit soort werk zou verwachten, kost het tijd om die te ontwikkelen. Nog interessanter is dat je ook leert in een leefsituatie, met verkeer, weersomstandigheden, stemgeluid, en mensen die tegen je praten en met elkaar praten om je heen. Je ontwikkelt je vaardigheden met je echte collega chauffeurs, waarvan sommigen rijinstructeur zijn. Het beste aan dit werk is dat je vaardigheden ontwikkelt met al deze mensen in real time. Je leert dus heel snel!

Mechanische vaardigheden opleiding: Deze opleiding is een veel meer niche type van de rijschool. De meeste scholen met beperkte testen kunnen bieden mechanische vaardigheden opleiding, met inbegrip van nood mechanische reparatie. Deze training leert vaardigheden zoals band observatie, het bedienen van side skids, het niet opofferen van tractie en zelfs betrokken raken bij modder. Dit alles, en nog veel meer, onder één dak!

Training vóór het ongeval: Na een ongeval willen veel mensen de ervaring die ze voor het ongeval hadden, niet meer teruggeven. In deze gevallen biedt een training vóór een ongeval, waarbij men tijd doorbrengt in een auto, de mogelijkheid om anderen te ontmoeten die hetzelfde moesten leren. Nogmaals, door tijd door te brengen met andere soortgelijke mensen, helpt het om kleinere vaardigheden te ontwikkelen tussen Amerikanen die elkaar meestal verkeerd begrijpen. In dit soort training is er ook een kans om communicatievaardigheden te ontwikkelen die veel kunnen helpen tussen mensen in moeilijke situaties.

Opleiding machinaal leren: Er zijn scholen waar je zou kunnen kiezen om machine learning, cyber security en/of cyber security en machine learning in tandem te studeren. Dit zijn allemaal macro’s, en elk vereist zijn eigen type van leren en ontwikkelingstijd. Deze school geeft je misschien wat onderzoeksvaardigheden, die leiden tot een of twee goede vaardigheden in real time, maar waarschijnlijker is dat je op een andere manier leert. Je krijgt ook de kans om met je medestudenten te discussiëren en van elkaar te leren, waardoor je vaardigheden kunt ontwikkelen die cruciaal zijn voor het cybertijdperk.

 

LEES MEER :